KİRALIK VİLLA NEDİR? MUHAFAZAKAR VİLLA NEDİR?

KİRALIK VİLLA NEDİR? MUHAFAZAKAR VİLLA NEDİR?

KİRALIK VİLLA NEDİR? MUHAFAZAKAR VİLLA NEDİR?

VİLLA NEDİR?

Villa Antik Roma'dan beri yüksek zümreden insanların sahip olduğu kır evlerine denirdi. Zamanla modern mimarinin gelişmesiyle yeni ve birçok tip villa inşa edilmeye başladı.

Villa  genel olarak şehir merkezinden uzak ve turistik bölgelerde inşa edilen bir tatil evidir.Özellikle deniz kenarlarına inşa edilen villalar deniz ve doğa manzaralı olmaları ile ünlüdür.çoğunlukla büyük evler olan Villalar 2,3,4 katlı olabilmektedir.Villalar ev konforunda bir tatil tercih eden misafirler için çok cazip gelmektedir.

Villa çeşitleri: Balayı villası, ısıtmalı havuzlu villa, muhafazakar villa , deniz manzaralı villa, jakuzili villa, saunalı villa...

Isıtmalı havuzlu villa: Isıtmalı havuzlu villalarımız 12 ay konaklamaya uygundur. Dışarıda bulunan havuzun  yanında kapalı havuz odası bulunur. Kışın tatil yapmak isteyen misafirlerimiz içim idealdir.

Muhafazakar villa: Mahremiyete önem veren misafirlerimiz ve özellikle tesettürlü misafirlerimizin sıkça tercih ettiği villa tipidir. Bu türde ki villaların havuz terası vs. dışarıdan hiçbir şekilde gözükmez.

Balayı villası: Balayı çiftlerimize ideal olarak tasarlanan villamızda genellikle jakuzi mevcuttur. 2 kişilik konaklama kapasitesine sahip olan balayı villaları düğün sonrası yorgunluğunuzu gidermek için ideal seçenektir.